Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
19. KOLO

Bundesligaši imali mirnu nedjelju, svi podijelili bodove: Igrao i Kristijan Jakić

Soccer 1. Bundesliga/ FC Augsburg - Eintracht Frankfurt.
Frank Hoermann / SVEN SIMON
16.01.2022.
u 21:00

Greuther Fuerth je osvojio tek sedmi bod u sezoni, a čak 11 više imaju Arminija i Stuttgart koji su na 16. i 17. poziciji.

U nedjelju je s dvije utakmice kompletirano 19. kolo Bundeslige. U derbiju začelja nogometaši Arminije i Greuther Fuertha su odigrali bez pobjednika 2:2.

Gosti su bili blizu tek druge pobjede u sezoni. Do 83. minute su vodili 2:1 golovima Lewelinga u 35. i Nielsena u 67. minuti. No, sedam minuta prije kraja Castro je pogodio gostujuću mrežu te je svojoj Arminiji omogućio osvajanje barem jednog boda.

Greuther Fuerth je osvojio tek sedmi bod u sezoni, a čak 11 više imaju Arminija i Stuttgart koji su na 16. i 17. poziciji.

Ranije u nedjelju su remizirali i Augsburg i Eintracht odigravši 1:1. Oba pogotka postignuta su u prvom dijelu. Gosti iz Frankfurta su poveli u 22. minuti kada je strijelac bio Japanac Kamada, ali je u 38. izjednačio Gregoritsch.

Kao i u prošlom kolu, u porazu protiv dortmundske Borussije, tako je i ovaj put hrvatski nogometaš Kristijan Jakić ušao u igru s klupe Eintrachta. Igrao je od 79. minute.

Augsburgu je ovo bila četvrta ligaška utakmica u nizu bez pobjede (tri remija i jedan poraz) te se nalazi na 15. mjestu ljestvice. Eintracht je nakon tri pobjede u nizu upisao i drugu utakmicu u Bundesligi bez pobjede (poraz i remi). Klub iz Frankfurta je trenutačno osmi na ljestvici.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije