Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BUNDESLIGA

San Berlina o Ligi prvaka sve je bliži nakon remija s Borussijom

Hertha
Foto: Reuters/PIXSELL
06.02.2016.
u 17:22

Hertha i Borussia Dortmund su remizirali i momčad iz Berlina time još drži treću poziciju. Naravno, Bayernu je ovo najbolji scenarij

Derbi kola njemačke Bundeslige svakako je onaj između Bayera iz Leverkusena i Bayerna jer pokazat će nam može li uopće itko zaustaviti Guardiolin stroj, no dok se ta utakmica ne dočeka, bilo je u 20. kolu mnogo zanimljivih utakmica. Kao derbi drugog i trećeg na tablici - Herthe i Borussije Dortmund.

Još jučer pobijedila je Borussia M. sa čak 5:1 Werder iz Bremena, a danas su sve oči bile uprte na utakmicu u Berlinu. Nažalost po sve one koji se nadaju nekoj napetijoj utrci za prvaka, Borussia je pokleknula i remizirala, što znači da Bayern nema neki pritisak čak i ukoliko izgubi, razlika će biti sedam bodova.

No Herthi je ovaj bod bio mnogo jer i dalje su na trećem mjestu, imaju 35 bodova i san o Ligi prvaka itekako živi u Berlinu, koji je toliko dugo gledao drugoligaške utakmice. Bit će im teško održavati tu poziciju jer pratnja puše za vratom, Schalke je pobijedio posrnuli Wolfsburg 3:0 i četvrti je s 33 boda, Borussia M. ima 32 i Leverkusen bi pobjedom nad Bayernom došao do 34 boda.

Zanimljivo je i na dnu, Stuttgart je teškom pobjedom 4:2 u Frankfurtu pobjegao prema sredini ljestvice i Eintracht je sad dva boda od zone ispadanja s 21 bodom.

REZULTATI:

Eintracht Frankfurt - Stuttgart 2:4 (Meier 52', Huszti 90'/Gentner 27', Didavi 45', Niedermaier 65', Kostic p76')
Hannover - Mainz 0:1 (Jairo 24')
Hertha - Borussia Dortmund 0:0
Inglstadt - Augsburg 2:1 (Matip 59', Hartmann p85'/Stafylidis 14')
Schalke - Wolfsburg 3:0 (Huntelaar 24', Geis 35', Schoepf 87')

>> Borussia Mönchengladbach deklasirala Werder u 20. kolu Bundeslige

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije