Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOKOMOTIVA - ZAGREB 1:1

Bule presudio slabim Štimčevim pjesnicima

'06.03.2010., stadion Maksimir, Zagreb, Hrvatska - Nogometna utakmica 19. kola T-Com Prve HNL izmedju domacina Lokomotive i gostiju Zagreba.Nino Bule,Mario Tokic. Photo: Davor Puklavec/PIXSELL'
'Davor Puklavec/PIXSELL'
06.03.2010.
u 17:23

Nogometaši Lokomotive u Maksimiru su s 1:0 pobijedili Zagreb. Neuvjerljivi pjesnici veći dio susreta bili su podređena momčad. A momčadi Igora Štimca presudio je iskusni dvojac Sopić - Bule.

Prvi je u 15. minuti s lijeve strane odličnim centaršutom na drugu vratnicu pronašao Ninu Bulu koji je pogodio u prvi kut. Samo minutu prije toga Zagrebov je vratar Marin Skender lošim boksanjem lopte omogućio nastavak Lokomotivine akcije iz koje je pao pogodak.

Puno bolje su u toj utakmici funkcionirali Lokomotivini bokovi preko kojih su Ivan Peko i Tomislav Havojić bili stalna opasnost. A posebna je priča Zagrebova obrana koja je djelovala poprilično konfuzno, izuzev Marija Tokića koji je jedini zaslužio prolaznu ocjenu.

Za pjesnike je zapravo sve bilo gotovo u 40. minuti kada je Marin Oršulić krivo procijenio putanju jedne dubinske lopte, zaustavio ju je rukom ispred Nine Bule i zaslužio izravni crveni karton.

U Zagrebovoj igri u Maksimiru bilo je jučer premalo rizika i momčad nije koristila individualnu kvalitetu igrača poput Šovšića, Špičića ili Besarta Abdurahimija, jednog od rijetkih koji za izvedbu zaslužuje prolaznu ocjenu. S takvim problemima teško je bilo očekivati da pjesnici u igri s igračem manje gotovo sat vremena mogu bilo što napraviti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije