Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OGORČENI

Bugarski mediji: Sudac nas je divljački ismijao

dinamo-ludogorec (1)
Marko Lukunić, Marko Prpić/Pixsell
26.07.2012.
u 09:03

Bugari napominju da Nijemac nije sudio igranje rukom kod Marcelinhova pogotka

Sudac Felix Zwayer za Bugare će ostati upamćen kao njemački krvnik. Nakon što je dosudio pet minuta sudačke nadoknade, dopustio je još dodatne tri minute igre. Dinamo je postigao gol u zadnjim sekundama, a Ludogorec pao u očaj.

"Njemački sudac divljački se ismijao Ludogorecu i izbacio ga iz Lige prvaka u 98. minuti", naslov je na bugarskom sportskom portalu koji navodi i kako nije suđeno igranje rukom kod Marcelinhova pogotka za 2:1.

Ostali napisi tiču se uglavnom suđenja koje nazivaju skandaloznim, a za Dinamo kažu kako ih je slab protivnik izbacio iz natjecanja.

>>Čudo(gorec) u Maksimiru! 
Vida spasio sezonu golom u 98.

>>Štimac: Plavi neće daleko, a s Vrsaljkom moram razgovarati

Ključne riječi

Komentara 28

D2
Dubravko_23
09:17 26.07.2012.

Ovo je ogledni primjer kako se sudac treba ponašati u slučaju destrukcije i otezanja. Mogu oni plakat koliko hoće, ali osvetilo im se nesportsko ponašanje. K tome su postigli i neregularan gol!

KR
kraljzvonimir
09:18 26.07.2012.

Tri puta zapucali na gol i dali tri kurtonska gola...8 minuta nisu produzivali ni za vrijeme Croatije...nikad gori Dinamo

Avatar babas
babas
09:16 26.07.2012.

Da je Dinamo lošiji je,ali ovaj puta ga je pomazila sreća i sudac Felix. Hitno treba mjenjati trenera jer ovakvu sreću ne možeš imati dvaput!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije