Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KVALIFIKACIJE ZA EURO

Bugari stvorili potpuni kaos. Mađari ljuti: 'Ovako se ne može organizirati niti obiteljski ručak'

Euro 2024 Qualifier - Group G - Montenegro v Bulgaria
Foto: STEVO VASILJEVIC/REUTERS
1/4
14.11.2023.
u 15:02

Mađarska je prva u skupini G s 14 bodova iz šest utakmica i kvalificirat će se za Euro 2024. s utakmicom viška ako u četvrtak osvoji bod ili ako Crna Gora izgubi bodove od Litve .Bugarska je na dnu s dva boda i nastoji osigurati plasman

Mađarski nogometni savez kritizirao je bugarski savez zbog "nesportskog" ponašanja jer je utakmica kvalifikacija za Euro 2024 u četvrtak premještena iz Plovdiva u Sofiju u utorak Kasna promjena mjesta odigravanja uzrokovana je odlukom općine Plovdiv da ne stavi stadion Hristo Botev na raspolaganje za utakmicu zbog građevinskih radova koji su u tijeku na stadionu.

Mađarski Savez nazvao je postupke domaćina Bugarskog nogometnog saveza (BFU) u priopćenju "bez presedana, potpuno neopravdanim i krajnje nesportskim". "Na ovaj način nije moguće organizirati ni obiteljski odmor, a kamoli međunarodnu nogometnu utakmicu s velikim ulogom, u kojoj sudjeluju milijuni ljudi", dodaje se.

GALERIJA Dinamo i Rijeka bez pobjednika na Rujevici (2:2). Jakirović se spasio, ali Dinamo je još u krizi

Euro 2024 Qualifier - Group G - Montenegro v Bulgaria
1/22

BFU je rekao da je općina Plovdiv prekršila preliminarni ugovor za korištenje stadiona. "UEFA je naredila da se utakmica igra iza zatvorenih vrata na stadionu Vasil Levski u Sofiji", objavili su Bugari u utorak.

VEZANI ČLANCI:

Mađarska je prva u skupini G s 14 bodova iz šest utakmica i kvalificirat će se za Euro 2024. s utakmicom viška ako u četvrtak osvoji bod ili ako Crna Gora izgubi bodove od Litve .Bugarska je na dnu s dva boda i nastoji osigurati plasman.

VIDEO Dalić poručio: 'Nikad nisam bio jači nego sada. Nema šanse da odustanem'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije