Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ludogorec
Povratak na članak

Bugari spremni za "topli doček" huligana

Bugarski Ludogorec nije prvih dana prodaje rasprodao svoj mali stadion (6000 sjedećih mjesta) pa su blagajne bile otvorene i u nedjelju.

Komentari 10

OB
-obrisani-
08:05 16.07.2012.

Naša vlast se odlučila ozbiljno pozabavit huliganima,šta to znači da če uhitit jovu poznatog pljuvača!

VL
VO
vojvo
06:14 16.07.2012.

nisu to huligani to su plačenici zzd koji idu s namjerom da naprave sra** jer da su huligani oni bi se drugačije ponašali

VL
LI
list68
08:28 16.07.2012.

To su navijači koji na "krivi" način iskazuju svoje nezadovoljstvo, kriminalnim vodstvom dynama, i neregularno osvojenim prvenstvima, i "HNL"-om, gdje bogatiiji podmićuju, od "oružara", malih klubova, do ćelnih ljudi "HNS"-a.

VL
RE
rene
08:52 16.07.2012.

list 68, zato su im potrebne droge, da bi iskazali nezadovoljsvo mamicem hehe ... pa austrijanci su im zaplijenili meta.. (neznam ni kako se pise) i travu ... ko normalan moze na publiku medju kojom ima i djece bacati pune limenke pive??

VL
SV
sven222
09:00 16.07.2012.

list 68, zato su im potrebne droge, da bi iskazali nezadovoljsvo mamicem hehe __________________________________________________________ isti su kao i izvršni predsjednik....

VL
VO
vojvo
09:42 16.07.2012.

list68 ako je netko kupovao prvenstva i suce onda je to hajduk , a to ti dokazuje i izjava maleše u današnjem večernjaku gdje kaže kako je hajduk ostao dužan sucima zbog toga , znači jedini klub kojem je dokazano da se bavi kriminalnm radnjama je hajduk

VL
FB
Franjo Breskic
10:41 16.07.2012.

To nisu navijaci to su razaraci.Razaraci nogometa,Dinama,hrvatskog nogometa.Ako odgovorne institucije nesto pod hitno nepoduzmu bitcemo izbaceni iz klubskih i drzavnih natjecanja u Evropi i svijetu.Vremena nema puno na scenu mora policija i ostrim mjerama "ocistiti i ispeglati" taj olos sa stadiona.Samo tako ce moci stadioni biti dostupni djeci i obiteljima, a nas savez se okrenuti bitnim problemima a ne tim klosarima.

VL
PR
protuudar
22:46 16.07.2012.

Ti koji rade nerede na stadionima niti su hrvati,niti vole svoj klub,niti svoj grad,niti su navijači,bez obzira je li u pitanju Dinamo ili Hajduk.Kad sam krajem 80tih išao na tekme dečki sa juga (hajdukovci i torcida) su sa nama navijali za Dinamo, šalovi su bili vezani u čvor i pjevalo se hajduk i dinamo dva su kluba bratska sa njima se ponosi čitava hrvatska!!!A danas su torcida četnici,a boysi ustaše pa se kolje po cestama, odmorištima,stadionima.Sramota za ovako mali narod. Zapitajte se od kuda vjetar puše i kome je to u interesu.Volim Dinamo,najdraži klub, ali nikako ne mrzim dalmaciju i Hajduk.To su naša braća.

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
10:16 17.07.2012.

iskreno se nadam kak će Bugari primijenit neke stare, dobre metode iz onih komunističkih vremena. Sve "navijače" koji i pokušaju nešto izvesti, odmah u prugasta odjela i u neku bugarsku zabit na kopanje kanala i noćenje u drvenoj šupi s kuglom oko noge !!!

VL
DU
Deleted user
07:51 18.07.2012.

protuudar bravo, potvrđujem svaku tvoju riječ malo nas je... i još se svađamo... pa čak osobno gledam jel netko čovjek ili nije/ bez obzira na vjeru/

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.