Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Protivnički tabor

Bugari: Hrvatska nam je očitala lekciju i pokazala da je kvalitetnija!

Hrvatska
Foto: Reuters/PIXSELL
10.10.2014.
u 23:25

- Igrali smo jako loše, bili smo brzopleti. Tijekom prvog poluvremena mogli smo vidjeti s kolikim samopouzdanjem igraju, vidjelo se da vrijede jako puno

Hrvatska je pobjednički prošla kroz Sofiju i nastavila dobar početak kvalifikacija za Europsko prvenstvo. Ključni trenutak utakmice protiv Bugarske dogodio se u 36. kada je Bodurov postigao autogol. Izabranici Nike Kovača nakon dva kola imaju maksimalnih šest bodova, a bugarski igrači priznali su da smo jednostavno kvalitetniji.

- Ne znam što reći nakon ovakve utakmice... Pokušali smo igrati ravnopravno s Hrvatima, ali nije išlo. Imali su više loptu od nas i tako su nas izmorili. Ne smijemo se zavaravati, jednostavno se na terenu vidjela razlika u kvaliteti. Publika nam je pokušala pomoći, ali nije išlo, rekao je veznjak Georgi Milanov.

Slično razmišlja i Stanislav Manolev.

- Igrali smo jako loše, bili smo brzopleti. Tijekom prvog poluvremena mogli smo vidjeti s kolikim samopouzdanjem igraju, vidjelo se da vrijede jako puno. Na kraju je jedna pogreška odlučila utakmicu. Nadam se da ćemo se podići nakon ovoga. Ovo nam je vrijedna lekcija i nadam se da više nećemo raditi takve gluposti, zaključio je Manolev.

>>Hrvatska ostvarila zacrtani cilj - pobijedila je Bugarsku u Sofiji!

>>Dečki su pokazali karakter i uspjeli ostvariti veliku pobjedu!

Komentara 30

DU
Deleted user
23:39 10.10.2014.

razvalili smo ih ko bugarsku skupštinu hahahaha

DU
Deleted user
00:11 11.10.2014.

Rezultat puno bolji od igre ali dobro pišu se 3 boda .

SV
SvinjetinaMujo
23:45 10.10.2014.

Sa pola gasa i katastrofalnom igrom smo pregazili ove jadne smotane bugare.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije