Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Konferencija

Buffon: Strah me Hrvatske, a posebno Ivice Olića

\'Italy\'s Gianluigi Buffon celebrates after their World Cup 2006 semi-final soccer match against Germany in Dortmund July 4, 2006.  FIFA RESTRICTION - NO MOBILE USE    REUTERS/Tony Gentile (GERMANY)\
Reuters
30.05.2012.
u 15:53

– Teško je držati sjajnu atmosferu u ovakvoj situaciji, no moji se igrači, s obzirom na sve, jako dobro drže.

Nakon ispitivanja u vezi s aferom o namještanju, Buffon se vratio u kamp i održao konferenciju za novinare. Rekao je da mu nije jasno zašto su ga tužioci pozvali na ispitivanje.

– Bolje da ne kažem sve što mi je na ustima. Cijeli slučaj treba što prije riješiti zbog dobrobiti talijanskog nogometa, no neshvatljivo je da policija ometa reprezentativca i zove ga na razgovor samo zbog obične izjave – rekao je Buffon.

Hrvati imaju TOP igrače

I izbornik Prandelli priznao je da mu afera jako narušava pripreme za Europsko prvenstvo, gdje će u skupini igrati s Hrvatskom, Španjolskom i Irskom:

– Teško je držati sjajnu atmosferu u ovakvoj situaciji, no moji se igrači, s obzirom na sve, jako dobro drže.

Gianluigi Buffon prognozirao je rasplet u skupini C.

– Španjolska je najjača svjetska momčad, no neće nam biti lako ni protiv Hrvatske. Imaju nekoliko vrhunskih klasa u momčadi, a ja se posebno bojim Ivice Olića, koji mi je zabio i na Svjetskom prvenstvu 2002. godine – zaključio je Buffon.

Komentara 8

LC
luka_cro
16:59 30.05.2012.

Bit ce nam ipak teze protiv Irske, jer ce oni kao i Chelsea sa bunkerom igrati. Ako protiv Irske pobjedimo, onda je moguce sve.

Avatar Vrijeme
Vrijeme
20:38 30.05.2012.

Mislim da se Buffon zapravo najvise boji Jelavica

Avatar poljicanin
poljicanin
22:13 30.05.2012.

Bit će nam teško protiv svih,no moramo se potruditi da i njima ne bude lako....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije