Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vratar Juventusa

Buffon: Mene bi živciralo da me se mijenja kao Casillasa

Gianluigi Buffon
Foto: DPA/PIXSELL
11.12.2014.
u 17:41

– Kad sam spreman, želim igrati svaku utakmicu, jer se osjećam snažno. Naravno, ako rezultat daje treneru razlog da nešto promijeni, onda je to normalno

Gianluigi Buffon, vratar Juventusa, još uvijek ne želi u mirovinu, još vjeruje da može dosta dati svom klubu. Isto tako, tvrdi da ne bi pristao da ga se stalno mijenja na golu, a usporedio je to sa situacijom koju je prošle sezone imao Iker Casillas u Realu.

– Svatko se drukčije nosi sa situacijama, ali Casillasova situacija mene bi iživcirala. Nisam se slagao s tim da ga se rotira s Diegom Lopezom. Da se radilo o meni, imao bih osjećaj da sam kažnjen, rekao je Buffon i dodao:

– Kad sam spreman, želim igrati svaku utakmicu, jer se osjećam snažno. Naravno, ako rezultat daje treneru razlog da nešto promijeni, onda je to normalno. Inače može biti problem za vratara ako se previše odmara.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije