Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prilika za sve

Buffett nudi milijardu dolara nagrade onom tko pogodi rezultate utakmica

Warren Buffett
Foto: Press Association/PIXSELL
22.01.2014.
u 12:24

Pobjednik može birati hoće li u 40 rata po 25 milijuna uzeti punu milijardu ili će sve odjednom, ali onda dobije "samo" polovicu iznosa.

Od 18. ožujka do 7. travnja održat će se turnir američke sveučilišne košarke. To natjecanje vrlo je popularno u SAD-u, a milijarder Warren Buffet odlučio mu je dati dodatnu draž.

Naime, on se udružio s tvrtkom Quicken Loans i ponudio veliku nagradu onome tko pogodi sve rezultate. Na spomenutom turniru odigrat će se 63 utakmice, a onaj koji uspije pogoditi sve pobjednike dobit će milijardu dolara.

Zapravo, pobjednik može birati hoće li u 40 rata po 25 milijuna uzeti punu milijardu ili će sve odjednom, ali onda dobije "samo" polovicu iznosa.

U pogađanju može sudjelovati samo prvih deset milijuna ljudi koji se prijave, a matematičari su im već pokvarili raspoloženje. Tvrde da je gotovo nemoguće pogoditi sve pobjednike.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije