Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS KONAČNI POPIS
Povratak na članak

Budite izbornik: Odaberite 23 igrača koje bi Dalić trebao voditi na SP

Dalić je nedavno istaknuo 32 imena na koja računa, a sada će otpasti čak devetorica nogometaša

Komentari 5

Avatar mos_mislit
mos_mislit
09:25 21.05.2018.

Dalic ima jeb.. " Stoff" za sastavit ešalon.

VL
SI
Sirmen80
09:17 21.05.2018.

Dalićku, Plenkija i Ramljaka kao napadače, Sinčić Pernar Pupavi Pusić obrana i Stazića na gol tak da curi na sve strane.

VL
DR
Drmiha
09:25 21.05.2018.

pupi je dobar vezni igrac . Zasto njega u odbranu.

VL
Avatar zagorac2
zagorac2
11:39 21.05.2018.

ovo nema veze pa zna se koji su najbolji i koji ce sigurno biti treci u svim kombinacijama i jedino rjesenje mu je kompletan Hajduk - uzme prvih 23 igraca Hajduka koji imaju pravo igrat za Hrvatsku i nece biti nikakvog problema jer ako nece pobjedjivat zna se ko ce ih docekat i polomit im kosti, trece mjesto sigurno a ako uzmu onog sa HTVea nemogu mu zapamtiti ime ali to je onaj koji voli Dinamo i Mamica i zna sve o nogometu u strcni stab za glavnog savjetnika mozda cak budemo vec danas prvaci

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.