Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NATJECANJE U POREČU

Buden zlatni, Mlinarić srebrna: Hrvatski aduti ponovno briljirali

Poreč: Hrvatska streličarka Amanda Mlinarić osvojila zlato na European Grand Prix Poreč
Srecko Niketic/PIXSELL
12.09.2021.
u 23:46

- Ovo mi je treći uzastopni naslov, a prije toga bio sam treći. Dakle, na posljednja četiri EP-a osvajam medalje.

Domagoj Buden osvojio je zlato, a Amanda Mlinarić srebro na Europskom prvenstvu u poljskom streličarstvu koje je završeno u Poreču. Domagoj je tako obranio naslov iz 2019. godine. U Poreču je bio bolji od Talijana Marca Bruna (70:65).

- Ovo mi je treći uzastopni naslov, a prije toga bio sam treći. Dakle, na posljednja četiri EP-a osvajam medalje. Žao mi je što me bol u ramenu zaustavila da osvojim zlato i za mješovitu ekipu. Tko zna da li bih osvojio i ovo pojedinačno da mi nije pomogao fizioterapeut Velike Britanije. Zakrpao me doslovce tri minute prije početka finala - istaknuo je Domagoj.

Nije tajna zašto je baš zatražio pomoć britanskog liječnika...

- Zaručnica mi nastupa za Veliku Britaniju pa je bilo logično da njih pitam. Sretan sam zbog nje jer je uspjela osvojiti brončanu medalju. Zadovoljan sam svojim nastupom, a bilo je lijepo uživati u finalu koje se gađalo pored plaže - istaknuo je Domagoj.

Amanda Mlinarić je pak u finalu u gađanju složenim lukom izgubila od Talijanke Sare Ret sa 63:67.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije