Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEIZVJESNOST

Budanova budućnost znat će se sljedećeg tjedna

Igor Budan
Goran Kovačić
21.05.2010.
u 15:44

Hoće li hrvatski nogometaš Igor Budan (30) i sljedeće sezone braniti boje talijanskog prvoligaša Palerma i dalje ostaje pod upitnikom.

- Sastat ću se s predstavnicima Palrema sljedećeg tjedna. Što se nas tiče, Igor ima važeći ugovor (do 2012. godine), ali uprava kluba mora iznijeti svoje stavove. Walter Sabatini (sportski direktor kluba) zasad nije siguran hoće li posegnuti na tržište. Zajedno ćemo pronaći rješenje koje najbolje odgovara svima – rekao je Budanov agent Stefano Caira za Tuttomercatoweb.

Ove sezone Budan nijednom nije odradio svih 90 minuta na terenu. Ukupno je sudjelovao u 28 prvenstvenih utakmica, a pritom je zabio pet golova.

Bivši napadač Rijeke u Palermo je po treći put u karijeri stigao 2008. iz Parme, a transfermarkt.de njegovu vrijednost procjenjuje na četiri milijuna eura.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije