Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sadašnji i nekadašnji klub

Budan: Volio bih zabiti prijateljima iz Atalante

Igor Budan
Reuters
08.01.2010.
u 12:13

U nedjelju će u utakmici 19. kola talijanskoga nogometnog prvenstva snage odmjeriti Palermo i Atalanta, sadašnji i nekadašnji klub hrvatskog napadača Igora Budana.

Budan je ove sezone nastupio u 15 prvenstvenih utakmica za Palermo te je za devetoplasiranu momčad ljestvice Serije A postigao tri pogotka. Premda uspomenama vezan za Atalantu, Budan je najavio da neće imati milosti prema nekadašnjim suigračima i poslodavcima. Barem je takva njegova želja.

- Volim ljude u Bergamu gdje sam proveo krasne dvije i pol sezone. Trener Walter Bonacina je moj prijatelj, ali nadam se pogotku u toj utakmici - izjavio je Budan, osvrnuvši se i na Palermov remi (1:1) kod Sampdorije u prošlome kolu:

- Bod iz te utakmice nije loš rezultat za nas. Imali smo svoje prilike u njoj, ali ne zaboravimo da je Antonio Cassano (strijelac izjednačujućeg pogotka, op.a.) sjajan nogometaš.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije