Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPORTSKI DIREKTOR PALERMA

'Budan je među petoricom najboljih!'

Igor Budan
Reuters
07.12.2009.
u 20:28

Walter Sabatini, sportski direktor talijanskog prvoligaša Palerma, s velikim je oduševljenjem za Virgilio Sport govorio o hrvatskom nogometašu Igoru Budanu.

Riječki nogometaš je u utakmici 15. kola talijanske Serije A inicirao preokret, te je u 55. minuti domaćeg ogleda izjednačio rezultat protiv Cagliarija na 1:1, da bi njegova momčad nakon toga postigla još jedan pogodak za važna tri boda.

Budan je izjednačio iz sjajne solo akcije, nakon čega je poslao loptu u rašlje gostujućeg vratara Lupatellija.

- Nažalost, navijači Palerma još uvijek nisu upoznali pravog Budana. Imao je velikih problema s ozljedama otkada je došao u naš klub, no sada se nadam da je svemu tome došao kraj. Koliko je bitan za nas pokazao je u ovom ogledu - rekao je Sabatini, te dodao:

- Kada je sto posto spreman onda je Budan u Top 5 napadača Serije A!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije