Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plesni klub Lana osvojio devet odličja na SP-u

Bubimir osvojio jedno, a Pinokio tri zlata u Poreču

'lana2'
''
24.05.2011.
u 22:03

Plesni klub Pinokio osvojio je u Poreču tri zlatne medalje - hip-hop formacija juniori, break-dance grupa juniori i akro-dance djeca

Plesni klub Lana sudjelovao je na svjetskom natjecanju u show danceu održanom u Poreču. Na natjecanju je sudjelovalo 4000 plesača iz 27 zemalja. Kao državni prvak u show danceu plesni klub Lana stekao je pravo sudjelovanja na tom natjecanju s 14 koreografija.

– Ukupno smo doputovali s 22 plesača. Konkurencija je bila iznimno jaka i nismo se nadali da ćemo osvojiti ukupno devet odličja – rekla je Lana Hukman, trenerica kluba.

Od devet medalja, najvrednija je zlatna koju je osvojila koreografija Bubimir u konkurenciji malih juniorskih grupa. U koreografiji su sudjelovali: Iva Hukman, Katarina Balog-Matak, Marta Dakić, Karla Franjić, Valentina Balog-Matak, Klara Krizmanić, Magdalena Antić i Katarina Galić.

Srebrne medalje osvojili su Lorena Eva Holik (džez, djeca solo), juniorska formacija Man, don't be angry i produkcija djeca i juniori – Kronike iz Narnije. Treće mjesto osvojili su Dora Pavlić i Lorena Eva Holik (djeca par), Iva Hukman (juniori solo), Katarina Balog-Matak (seniori solo), mala grupa, te Iva Hukman i Katarina Balog-Matak (juniori par).

Djevojke su u stankama natjecanja slobodno vrijeme provodile kupajući se u hotelskim bazenima, odlascima na razne zabave i družeći se s ostalim natjecateljima.

– Gledajući konkurenciju, dobili smo poticaj da budemo još bolji i još više treniramo. Shvatili smo da se svaki trud i muka u dvorani nagrađuju dobrim rezultatom. Sigurna sam da ćemo i dalje naporno trenirati – rekla je plesačica Iva Hukman.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije