Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SURADNJA

Bubamara potpisala ugovor s Dinamom

NK Bubamara
Foto: Facebook
1/4
23.11.2013.
u 15:11

Omladinska škola NK Bubamara iz Prečkog koja broji više od 400 djece potpisala je ugovor o suradnji s Dinamom.

Ovih je dana NK Bubamara iz Prečkog dobila još jedno veliko priznanje. Omladinska škola koja broji više od 400 djece potpisala je ugovor o suradnji s Dinamom. 

Nakon kratke šetnje uz glavni teren i razgledavanja stadiona, goste su na Maksimiru iznenadili prvotimci Dinama Ante Rukavina i Alen Halilović koji su izazvali veliko veselje mladih nogometaša. 

Nakon prvog dijela druženja, na zajedničko je fotografiranje stigla cijela momčad Dinama predvođena trenerom Zoranom Mamićem, a zatim su na terenu broj 5 Dinamova kompleksa ispod južne tribine, limači Dinama i Bubamare (2003. godište) odigrali i prijateljsku utakmicu. 

- Jako sam sretan što surađujemo s Bubamarom, jednom od najvećih nogometnih škola u Hrvatskoj. Uz to, Bubamara je izuzetno uspješna, njihovi mlađi uzrasti prepuni su talentirane djece i često nastupaju po velikim europskim turnirima. Osim što sam zadovoljan dogovorenom suradnjom, drago mi je što smo ugostili naše prijatelje na Maksimiru i vjerujem da će ovo biti jedna lijepa dugotrajna suradnja - istaknuo je Romeo Jozak, direktor Dinamove škole. 

Stipe Tokić predsjednik NK Bubamare istaknuo je:
- Ova nam je suradnja s Dinamovom školom nogometa zaista velika čast i poticaj za daljnji rad. Naša škola, odnosno akademija postoji već 12 godina, kroz naš je program prošao velik broj djece i trudimo se što kvalitetnije raditi. Vjerujem da je ovo kulminacija našeg rada i drago mi je što ćemo surađivati s jednom od šest najboljih europskih nogometnih škola.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije