Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlazak legende
Povratak na članak

Kobe Bryant nije najbolji suprug ni uzoran otac, ali je postao najbolji košarkaš svoga vremena

Kraj karijere objavio je uoči glasanja za All-star, da dobije glasove na sentiment, a želi ići i na OI, finale je tek dva dana prije njegova 38. rođendana.

Komentari 5

KA
kakakokoka17
20:54 03.01.2016.

Pisete gluposti koje proizlaze iz vaseg ne znanja! On bi bio na all staru i da ne prestaje igrati jer je zvijezda a to je all star (star-zvijezda) I sta vi znate kakav je sin otac suprug bio , kladim se bolji od vas , hvala .!.

VL
IR
IRO1961
21:40 03.01.2016.

The best: Michael Jordan.

VL
DB
doktor.buljko
20:51 03.01.2016.

Kad smo već kod činjenica; najveći broj promašenih šuteva u NBA ligi je njegov rekord. Štoviše, postavio ga je prije godinu dana tako da ga svakom utakmicom povećava. Želim reći, igrač kojem je uvijek bila važnija osobna statistika od momčadi i nije bio nekakav igrač što se tiče postotka ubačaja. Može bilo tko svaku utakmicu uzeti 50 šuteva na koš kao on, sigurno bi zabio i više od njega. Precijenjen, ako se košarka tretira kao timska igra.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.