Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OZLIJEĐENI

Bryant i Iverson propuštaju All Stars

Allen Iverson
AFP
12.02.2010.
u 09:12

U petak je i službeno objavljeno kako će ponajbolji svjetski košarkaš Kobe Bryant propustiti nadolazeću All Stars utakmicu, kojoj je u nedjelju domaćin Dallas.

Ozljeda lijevog gležnja razlog je njegova neigranja, a zbog bolova propustio je i posljednje tri utakmice svojih Los Angeles Lakersa, inače aktualnih prvaka NBA lige.

No Bryantovo otkazivanje nije jedino, već će Dallas propustiti i ozlijeđeni Allen Iverson, igrač koji se početkom ove sezone vratio u Philadelphiju. Obojica su nekadašnji MVP (najkorisniji) igrači All Stars ogleda, a navijači su i jednoga i drugoga odabrali u startne petorke Istoka (Iverson), odnosno Zapada (Bryant).

Poznato je da će Bryanta u momčadi Zapada zamijeniti Jason Kidd, igrač Dallasa, kojem će ovo biti 10. nastup na All Stars utakmici, dok će umjesto Iversona zaigrati centar New York Knicksa David Lee, prvi put u takvom okruženju.

Treneri obje momčadi naknadno će objaviti tko će zamijeniti dotične ozlijeđene igrače u startnoj petorci.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije