Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USPJEH ZA PAMĆENJE
Povratak na članak

Bryant bolji od Jordana: Učio sam od mnogih legendi, ali od njega najviše

Zaustavio se na brojci od 32,310 poena, ali ona će se još povećavati tijekom ove i najmanje još jedne sezone. Ispred njega su još samo Jabbar (38,387) i Malone (36,928).

Komentari 2

DB
doktor.buljko
12:18 15.12.2014.

Ali, zato je na listi igrača koji je najviše promašio - već prvi! I ta brojka će se još povećavati. Svi ovih godina igranja ima neograničene ovlasti što se tiče šutiranja, daleko najviše pokušaja uz prosječan postotak ubačaja od 35%.

VL
PR
propalismoFranjoskroz
21:03 15.12.2014.

tipična Američka priča.Igra samo zbog sebe i sponzora,solidan igrač.Da je pokojni Petrović recimo imao ovlasti šutiranja u NBA kao ovaj imao bi prosjek od 50 poena po utakmici uz postotak šut od 50%

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.