Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Umjesto Kulušića

Bruno Marić postaje šef? Ostali suci već ga zovu 'predsjedniče'

Bruno Marić
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/4
03.03.2017.
u 22:55

O tome što će se događati na ljeto ne mogu i ne želim u ovom trenutku govoriti jer to ne bi bilo ni korektno, kaže Marić.

Bruno Marić kandidat je dijela sudaca i struktura HNS-a za novog predsjednika sudačke komisije, a na novu bi funkciju trebao stupiti na ljeto, pišu 24sata. Navodno ga kolege već oslovljavaju s 'predsjedniče', a on nije demantirao da ga ta uloga zanima.

Baš kao što se u javnosti već neko vrijeme traži novi predsjednik HNS-a, tako se traži i novi predsjednik sudačke komisije. Povjerenik Ante Kulušić obavljat će dužnost do kraja sezone, a jedan od kandidata koji bi ga mogao naslijediti je ni manje ni više nego - Bruno Marić! 

- Trenutno sam sudac. Doduše, ne sudim zbog ozljede Ahilove tetive, ali se nadam da ću se što prije vratiti na teren. O tome što će se događati na ljeto ne mogu i ne želim u ovom trenutku govoriti jer to ne bi bilo ni korektno. Ono što bih svakako volio naglasiti je da sam jako zadovoljan kako dužnost obavlja gospodin Kulušić, pogotovo što je otvoren i ne libi se javno govoriti o pogreškama. Smatram kako je to dobar put, da sucima bude omogućeno da u medijima javno iznesu i svoju stranu priče - kazao je Marić. 

>>Za više sporta posjetite našu novu Facebook stranicu Večernji list - Sport

>>Ante Kulušić otkriva zašto su mnogi suci pali na testu i što misli o Šukerovim stalnim putovanjima u inozemstvo

>>Povjerenik za suđenje priznao: Jedanaesterac za Dinamo pogrešno je dosuđen!

Komentara 12

SE
seba..
00:44 04.03.2017.

lud zbunjenog

GR
grodar
23:03 03.03.2017.

Hdz

DO
dobarsavjet
07:36 04.03.2017.

Koja slučajnost, i on se preziva Marić.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije