Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLUČIO IO
Povratak na članak

Bruno Marić imenovan je novim šefom sudačke komisije HNS-a!

U Zagrebu je danas održana 24. sjednica Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza. Kontroverzni Marić na mjestu šefa sudaca naslijedio je Antu Kulušića

Komentari 7

PP
plavac plavi
16:23 10.03.2021.

Daso ga je već "obilježio"-kontroverzni Marić!!!!

VL
RO
roland
21:10 10.03.2021.

Bjelica ako ovako nastavi ne može biti vrhunski trener! Ima evidentni poremećaj prilagodbe na VAR sustav, ne razumije smisao VAR-a i i konstantnom je otporu! Pa nisu VAR uveli da bi suđenje bilo pravednije i da bi bilo manje grešaka! Grešaka će uvijek biti... Bjelica je protiv VAR-a, kao što su nekada nogometni treneri bili protiv zaleđa, a košarkaški treneri protiv teretane!

VL
RO
roland
21:03 10.03.2021.

Kao da je to bitno! Dinamo će i onako još godinama biti prvak! Hajduk nije sretan zbog Brune Marića, Osijek isto, Rijeka ima svojih objektivnih problema, Gorici je bitno da slijedeće godine ne ispadne....i to je to. Na utakmice više puk ne smije, pogleda se sažetak....napravi se analiza VAR sustava, naglasi se da je utakmica počela u 18 sati, a zbog VAR-a je završila u 20:04...i to je to.

VL
SV
sven222
07:56 11.03.2021.

Hahaha,hahaha😂.. to je isto kad su lisicu ostavili da čuva kokošinjac...stavili najvećem muljatora i člana dYnama da bude glavni...oooooo, pa ovo je spr.ačina i ismijavanje svih ostali od dYnamovog izvršnog odbora,filijala hns-fsj..

VL
DU
Deleted user
16:40 10.03.2021.

Das banditen !

VL
Avatar jocker-3
jocker-3
15:52 10.03.2021.

On je bio jedini kandidat,ili?

VL
Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
18:11 10.03.2021.

Ima jedna slika sa 4 slicice , Jandrokovic iza Sanadera , Kosorice , Karamarka , Plenkovica a sad mi se cini i da u sudackoj komisiju stoji iza predsjednika , znaci li to da nam Ameticko i Britansko veleposlanstvo biraju ne samo drzavne odvjetnike suce ustavnih sudova , nego i nogometne sudce , mozda bude sta i na wiki leaksu

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.