Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMINUO NA UTAKMICI

Bobanova smrt potresla nogometaše, Mandžo među prvima izrazio sućut

15.12.2014., stadion Kranjceviceva, Zagreb - 19. kolo MAXtv Prve lige, NK Zagreb - HNK Rijeka. Bruno Boban.  Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
25.03.2018.
u 18:06

"Bruno, počivao u miru... Iskrena sućut obitelji Boban, kao i svim njegovim prijateljima i suigračima" poručio je Juventusov napadač na Instagramu.

Smrt 25-godišnjeg nogometaša Marsonije, Brune Bobana, na jučerašnjoj utakmici 3. HNL protiv Slavonije, šokirala je nogometnu javnost.

Bruno Boban, brata Osijekovog nogometaša Gabrijela, srušio se nakon što ga je lopta pogodila u prsa, a pomoći mu nisu uspjeli suigrači koji su ga pokušali reanimirati i masažom srca vratiti u život, kao niti brza intervencija Hitne pomoći.

Brojni su se sportaši dirljivim porukama oprostili od Bobana, a među prvima je to učinio Mario Mandžukić kojem je Marsonia prvi klub.

"Bruno, počivao u miru... Iskrena sućut obitelji Boban, kao i svim njegovim prijateljima i suigračima" poručio je Juventusov napadač na Instagramu. Od Bobana su se oprostili Darijo Srna, HNS, NK Osijek...

Komentara 1

Avatar Feniks
Feniks
22:17 25.03.2018.

Boban je iz Hercegovine - Sovići. Rođak je i Zvoni Bobanu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije