Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mancini mu vjeruje

'Brozović ostavlja dojam lijenog igrača, nije na potrebnoj razini'

Marcelo Brozović
inter.it
08.08.2015.
u 17:57

Njegove tehničke kvalitete nisu sporne, on ih je predstavio dolaskom u Inter, no ovakvim stavom mogao bi izgubiti mjesto u sastavu, navode Talijani.

Talijanski mediji pišu kako igra Intera zasad nije uvjerljiva, a neki igrači nastupaju ispod razine koja se od njih očekuje. Gazzetta je naglasak stavila na hrvatskog veznjaka Marcela Brozovića.

- Iako mu trener Roberto Mancini vjeruje, Brozović ostavlja dojam lijenog nogometaša. Njegove tehničke kvalitete nisu sporne, on ih je predstavio dolaskom u Inter, no ovakvim stavom mogao bi izgubiti mjesto u sastavu. Već sada je Kongodbia ispred njega, a tu su još Hernanes, Kovačić, Guarin, Medel, Gnoukouri... - navode Talijani i dodaju:

-  Nije dovoljno agresivan i siguran s loptom u nogama pa je pred njim novo dokazivanje.

>>Mandžukić umalo tragičar, ali donio je Juventusu prvi trofej u sezoni!

Komentara 1

DE
derin
00:25 09.08.2015.

Kad igraš u društvu modrica i Rakitića, izgledaš bolje nego jesi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije