Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjajna Predstava

Brozović je na pravom putu do Arsenala

Marcelo Brozović
Marko Lukunić/PIXSELL
12.10.2014.
u 09:32

Kovač ga jako voli još otkad ga je vodio u mladoj vrsti, igra naše mlade vrste tih je dana ponajviše ovisila o Brozoviću, iako je Niko tada na raspolaganju imao i Kovačića, Rebića, Pjacu, Radoševića, Pašalića...

Niko Kovač pohvalio je nakon pobjede u Sofiji Marcela Brozovića. I navijači su se valjda jednoglasno složili da je Dinamov veznjak posve zasluženo u kadru A reprezentacije.

Kovač ga jako voli još otkad ga je vodio u mladoj vrsti, igra naše mlade vrste tih je dana ponajviše ovisila o Brozoviću, iako je Niko tada na raspolaganju imao i Kovačića, Rebića, Pjacu, Radoševića, Pašalića... A na možda i ključnom gostovanju na putu do Eura u Francuskoj dao mu je svih 90 minuta. Kovačić je dobio mrvice, a Brozović svih 90 minuta! I nije to loše izgledalo, s Rakitićem u nešto ofenzivnijoj ulozi, Modrić i Brozović pokrivali su mu leđa i odradili su majstorski sav 'prljavi posao'. A svakom takvom prezentacijom u A reprezentaciji Brozović je sve bliži Arsenalu ili nekom drugom velikanu.

Grafički prikaz koji zorno pokazuje kako je Brozović odlično odigrao u Bugarskoj pogledajte na Goal.comu.

>>Luka Modrić i Marcelo Brozović lakše su ozlijeđeni

Komentara 2

Avatar mihic
mihic
09:41 12.10.2014.

Jednog dana kad se vratimo na nama najprirodniji 3-5-2 bit će mjesta i za kovacica i brozovica, usto se rješavamo problema na bokovima. ... al jednog dana kad švaba ode

DU
Deleted user
09:36 12.10.2014.

Odličan je Brozović.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije