Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ON JE BOLJI OD LUKE'
Povratak na članak

Vatreni oduševio: 'Bili bi glupi da ga puste u Real i daju Luki 10 mil. €'

- Postoji igrač koji je simbol preporoda Intera, ali i igrač koji je ogroman potencijal te budućnost Intera.

Komentari 7

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
14:22 01.11.2018.

" zamjenu za hrvtaskog veznjak", " kada bi Modrić dao "... uuu gramatike, još će ispast da je pisac teksta @EU JANEZ

VL
WE
weAreCro
17:12 01.11.2018.

Vidjelo se protiv Barce prosli tjedan kakav je igrac Broz, o tome je uopce glupo raspravljati jer nije ni do koljena Modricu. Meni nije jasno da ti nasi igraci (osim Mandže) koji igraju u Italiji ne vide da odlaskom u talijansku ligu rade korak nazad u karijeri. Osim Juventusa ostali su im klubovi na razini Portugalske, Nizosemske ili Belgijske lige.

VL
BU
Bubalamala
15:33 01.11.2018.

Broz se očito uozbiljio i takav može birati gdje će igra.Inter živi od njegove raskošne igre pa se možemo nadati da će u reprezentaciji postati gospodar sredine terena.

VL
Avatar PLEN_KI_MOON
PLEN_KI_MOON
14:17 01.11.2018.

Več 2-3 sezone je on bolji od Modrića samo je Modrić razvikaniji. Marcelo trči obrambeno i u sredini i napadu jednako ako ne i više od Modrića, oduzima lopte ko on ili bolje, ima širi radijus kretanja a daje nebrojeno više golova i asistencija od Modrića, bolji šut iz vana ima jer on gađa a Modrić opali i od 30 udaraca 2 uđu i amateru. Sve to Broz igra u za klasu slabijem klubu što je teže.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.