Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLIJEDI POTPIS

Brozović i Inter dogovorili novi ugovor: Vatrenom šest milijuna eura godišnje plaće

15.01.2022.
u 13:45

Inter je glavni favorit za osvajanje titule, a prije nekoliko dana je pobijedio Juventus (2:1) nakon produžetaka i osvojio domaći Superkup.

Sapunica oko produženja ugovora Marcela Brozovića s Interom napokon se bliži kraju i već idući tjedan trebao bi staviti potpis i ostati u milanskom klubu minimalno do ljeta 2026., doznaje Corriere dello Sport.

Iako je u jednom trenutku hrvatski nogometni reprezentativac navodno tražio sedam ili više milijuna eura po sezoni, plaća će mu biti šest milijuna eura. Ali, dodani su tome brojni bonusi.

Kad se kompletira taj posao, bit će lakše klubu i igraču jer moći će se posvetiti svojim obvezama "čišće" glave.

Inter je glavni favorit za osvajanje titule, a prije nekoliko dana je pobijedio Juventus (2:1) nakon produžetaka i osvojio domaći Superkup.

Ključne riječi

Komentara 2

IS
istina00
14:30 15.01.2022.

pametno od strane Intera....a sad će ga vjerojatno u roku od godine dana prodati van za 40-50 milijuna eura

FI
fidel
14:07 15.01.2022.

Kockarnice u extazi...biti će love!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije