Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tehnički nokaut

Browne nakon pobjede protiv Overeema: Sa mnom nema zaje...

Travis Browne, Alistair Overeem  (1)
MMA fighting
19.08.2013.
u 13:06

- Sudac je u ispravnom trenutku prekinuo meč. Kad sam Alistaira udario drugi put, samo sam se odmaknuo

\"Nisam pao u prvoj rundi jer sa mnom nema zajebancije!\", komentirao je Travis Browne svoju pobjedu protiv Alistaira Overeema.

\"Svi smo očekivali ovu pobjedu, očekivali su je moji fanovi, očekivao je moj trener i moj tim, očekivao sam je i ja! Nismo znali da ću popušiti batine na početku prve runde, ali znali smo da će borba završiti mojoj pobjedom\", rekao je Browne koji je u borbu protiv Overeema ušao pun samopouzdanja.

\"Nekoliko Alistairovih udaraca koljenom u trbuh je bilo zaista snažno. Ali sudac Mario Yamasaki je znao da sam težak kurvin sin i ispravno je odlučio da nije prekinuo borbu. Ponavljao sam da sam dobro, a Yamasaki je rekao da se počnem kretati. Ovo je moj život, ovo je moj poziv i ne odustajem tako lako\", rekao je Browne.

\"Sudac je u ispravnom trenutku prekinuo meč. Kad sam Alistaira udario drugi put, samo sam se odmaknuo. Alistairove ruke su pale, gledao je okolo, kao da mene više uopće nije vidio. Mislim da sam odradio odličan posao boreći se udarcima u trbuh protiv njegovog stila borbe.\", zaključio je Browne.

Alistair Overeem još jednom je razočarao ili možda bolje reći - Travis Browne je oduševio! Nizozemski teškaš dominirao je protiv Brownea tijekom cijele prve runde, ali ga je bahatost ponovo koštala poraza.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije