Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA:

Brooklyn prva momčad Istoka koja je osigurala doigravanje

NBA: Brooklyn Nets at Toronto Raptors
Foto: Nathan Ray Seebeck/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/2
28.04.2021.
u 09:29

Kevin Durant je zabio 17 koševa za pobjedu Netsa, dodavši tome deset skokova, a Jeff Green je bio najbolji strijelac pobjedničke momčadi sa 22 koša. Joe Harris je dodao 16 ubačaja

Brooklyn Nets su sinoć postali prva momčad Istočne konferencije koja je uspjela osigurati mjesto u doigravanju, oni su u Tampi sa 116:103 pobijedili Toronto Raptorse. 

Kevin Durant je zabio 17 koševa za pobjedu Netsa, dodavši tome deset skokova, a Jeff Green je bio najbolji strijelac pobjedničke momčadi sa 22 koša. Joe Harris je dodao 16 ubačaja. 

Raptorse je predvodio Kyle Lowry sa 24 poena, dok je OG Anunoby ubacio 21 koš.

Luka Dončić je sinoć odigrao još jednu odličnu utakmicu u kojoj su njegovi Dallas Mavericks na gostovanju sa 133:103 svladali Golden State Warriorse. 

Dončić je utakmicu završio sa 39 koševa, a osim njega još je pet igrača Dallasa upisalo dvoznamenkasti učinak.

Steph Curry je bio najbolji kod Warriorsa sa 27 pogodaka, a Mychal Mulder je dodao 26.

Milwaukee Bucks su u gostima sa 114:104 bili bolji od Charlotte Hornetsa, a do pobjede ih je vodio Giannis Antetokounmpo sa 29 ubačaja, 12 skokova i osam asistencija.

Brook Lopez je ubacio 22 koša, a Khris Middleton 17 za Buckse (38:23). 

Portland Trail Blazers su sa 133:112 nadigrali Indiana Pacerse, a utakmicu je obilježio Anfernee Simons koji je zabio 27 koševa od čega je devet trica iz deset pokušaja.  Damian Lillard je dodao 23 koša, a CJ McCollum 20 za Portland koji je prekinuo niz od pet poraza.

Oklahoma City Thunder su sa 119:115 bili bolji od Boston Celticsa, a pobjedu im je osigurao Luguentz Dort sa 24 poena, dok je Darius Bazley ubacio 21 uz 10 skokova.

Za Thunder je ovo prva pobjeda nakon 31. ožujka i pet poraza.

Celticsima, kojima je ovo treći poraz zaredom, nije pomoglo ni 39 koševa Jaylena Browna. Payton Pritchard je dodao 28 koševa za Celticse koji su bez ozlijeđenih Jaysona Tatuma, Kemba Walkera i Roberta Williamsa III.

Minnesota Timberwolves su sa 114:107 pobijedili u gostima najgoru momčad NBA Houston Rocketse. Do pobjede ih je vodio Karl-Anthony Towns sa 31 košem, sedam skokova i pet asistencija.

Najbolji pojedinac Houston bio je Kelly Olynyk sa 28 koševa. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije