Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA liga

Brooklyn 12. put zaredom poražen kod kuće, Bogdanović i Hamilton solidni

Bojan Bogdanović
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
06.02.2017.
u 11:07

Oklahoma City Thunder je sa 105-99 pobijedio Portland Trail Blazerse.

Brooklyn Nets Bojana Bogdanovića upisali su još jedan poraz, 12. zaredom na domaćem terenu, sinoć su od njih bolji bili Toronto Raptorsi sa 103-95. 

Raptorse je predvodio Jonas Valanciunas sa 22 pogotka, a Kyle Lowry je upisao svoj deveti triple-double u karijeri sa 15 pogodaka, 11 skokova i 11 asistencija.

Bojan Bogdanović je u 27 minuta ubacio 13 koševa, uz tri skoka i dvije asistencije, a Justin Hamilton je odigrao 18 minuta i upisao osam koševa, šest skokova, jednu asistenciju, jednu ukradenu loptu i dva bloka. Brook Lopez je sa 20 pogodaka bio najbolji strijelac Brooklyna koji sada ima omjer pobjeda i poraza 9-41. 

Brooklyn je uspio smanjiti zaostatak od 17 koševa u zadnjoj četvrtini, ali su Raptorsi uspjeli zadržati prednost zahvaljujući Lowryju i Valanciunasu. 

Oklahoma City Thunder je sa 105-99 pobijedio Portland Trail Blazerse.

Portland je odigrao lošu prvu četVrtinu u kojoj je Damian Lillard bio jedini igrač koji je zabio više od dva koša, ali je onda nadigrao Thunder sa 13-3 na početku druge četvrtine. Na poluvremenu Portland prelazi u vodstvo 52-46, ali na početku zadnje četvrtine se situacija mijenja. Show preuzima Russell Westbrook koji je u tom dijelu utakmice zabio 19 od ukupno 42 koša i tako odveo Thunder do pobjede.

Kod Trail Blazersa najbolji je bio Lillard koji je utakmicu završio sa 29 koševa, sedam skokova i tri asistencije.

Komentara 1

AU
austrougarskigeneral
18:16 06.02.2017.

netsi su uzasni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije