Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
golovi ne pomažu

Brojke ne lažu: Nestala Ronaldova čarolija u Realu

Cristiano Ronaldo
Reuters/PIXSELL
06.01.2015.
u 22:15

Portugalčevi golovi više nisu jamstvo Realovih pobjeda, utakmica protiv Valencije bila je četvrta u kojoj je Ronaldo zabio, a Real izgubio.

Poraz madridskog Reala protiv Valencije podsjetio nas je na prekid jedne tradicije koja se veže uz nastupe Cristiana Ronalda za kraljevski klub.

Otkako je došao je u Real 2009. godine, Ronaldovi golovi značili su najčešće i pobjedu madriskog kluba. Od kolovoza 2009. do ožujka 2014., kraljevski klub nikad nije izgubio kad bi Portugalac zabio gol. Riječ je o uistinu impresivnom nizu od 101 utakmice u kojima je Real ostvario 94 pobjede i odigrao imao tek sedam remija.

Niz je stao u Realovom porazu u El Clasicu protiv Barcelone (3:4) u travnju prošle godine, piše Goal. Ronado je tad zabio, ali nestalo je njegove "čarolije". Portugalčevi golovi više nisu jamstvo Realovih pobjeda.

Utakmica protiv Valencije (1:2) prošlog vikenda na Mestalli, bila je četvrta u dvobojima u kojima je Ronaldo zabio, a Real izgubio.  Danas, ta statistika izgleda ovako: 120 utakmica s njegovim golovima, 108 pobjeda, osam remija i 4 poraza. Ronaldo više nije nepogrešiv u Realu.

>>Bale sebičnošću naljutio i Ronalda. A evo kako je reagirao trener Ancelotti

>>Evo čime je Bale iživcirao Benzemu i Ronalda pa ga je Ancelotti izvadio iz igre!

Komentara 1

BU
bubimir55
23:47 06.01.2015.

Nema Luke , nema čarolije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije