Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pogled

Brlekoviću, igrači po plaću ne mogu u kladionicu

kovanice
arhiva vl/ilustrativna fotografija
24.11.2009.
u 11:57

Dopredsjednik HNS-a Ivan Brleković, inače pravnik po struci, nakon što se rasplamsala afera namještanja utakmica i prozivanjem HNL-a da je na crnoj listi, izjavio je u dužem elaboratu i ovo: – Uefa sigurno ima dokaze, a ja sam mislio da će biti i stotine naših sumnjivih utakmica. No, treba razumjeti i igrače koji igraju i treniraju, a ne dobivaju plaće. Od čega će živjeti?

Dopredsjednik saveza Ivan Brleković pita se kako bi to izgledalo da radnici koji mjesecima nisu primili plaću, a rade puno teže poslove u škverovima i razbaštinjenim tvrtkama i tvornicama, jednom nakon posla dođu u poštu i banku po svoj dio. Jer, igrači koji se klade sami na sebe ili pak protiv, također zapravo rade moralno kazneno djelo.

Stoga, gospodine Brlekoviću, iako ste željeli reći što im drugo preostaje, morate znati da igrači po plaću ne mogu ići u kladionicu.

I sam je Brleković rekao da sumnja na brojne utakmice, no sjedi u Rusanovoj 13 i, kao i svi ostali sportski djelatnici, nijemo promatra što se događa. Znam da Brleković ne može učiniti puno, no svakako mora pripaziti što govori, ali to mora oštro osuditi, a ne da pokušava razumjeti te "jadne nogometaše". Ja da ne mogu ništa, ne bih ni bio u savezu.

Komentara 1

MA
matina
14:30 24.11.2009.

Jeli vi znate u njemackoj ko namijesta rezultate ide u zatvor ja se pitam cemu vodi hrvatski nogomet ,ako se nema novaca netreba liga da se igra.koja sramota te sapine lude sto rade u po evropi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije