Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na rubu incidenta

Brleković Šukeru: Više sam knjiga pročitao nego što si ih ti vidio

Marković Šuker
Goran Stanzl/PIXSELL
24.12.2010.
u 00:31

Davore, kažete da nisam stručan za nogomet, ali nemojte me učiti pravu. Nemojte se sramotiti, više sam knjiga pročitao nego što ste ih vi vidjeli - rekao je Brleković

Burno je sinoć bilo u emisiji Otvoreno na HTV-u. Evo nekoliko najzanimljivih izjava.

 - Nadam se da ću ulaskom u HNS uvjetovati da se Zdravko popravi. Ja nisam sudac, nego sam Davor Šuker. Davor Šuker je brend u svijetu. I Davor Šuker će biti predsjednik HNS-a  - rekao je Šuker

Zanimljivo je bilo njegovo prepucavanje s Ivanom Brlekovićem.
– Puno toga krivog napravio je Slaven Bilić sa svojim stavom “lako ćemo”, kao i oni koji su ga u tome podržavali – počeo je Brleković.
Šuker nije ostao dužan.
– Zaboravili ste na 1998.?
– Ne znam jeste li bili u studiju kada sam govorio, ali riječ je o prošloj godini. A treće mjesto u Francuskoj smatram jednim od tri najveća uspjeha od osamostaljenja – naglasio je Brleković.
Šuker se nije dao.
– Evo, ovo je tipično razmišljanje Hrvata. Neka susjedu crkne krava. Sve ste sada popljuvali, Brlekoviću, evo dajte mi dvije dobre riječi o Dinamu – rekao je Šuker, a Brleković je odgovorio:
– Ja sam prije dinamovac nego što ste to vi bili.


Silovanje demokracije
Potom se Šuker osvrnuo na izbor za predsjednika HNS-a.
– Da nije bilo silovanja demokracije, Marković bi imao 30 glasova...
A onda ga je Štimac prekinuo: – Davor od početka ima problema s matematikom. Dok Bandić nije naredio Dragovoljcu i Zagrebu da mi okrenu leđa, vodio sam na glasovanju u Udruzi. Brleković je na kraju dodao: – Davore, kažete da nisam stručan za nogomet, ali nemojte me učiti pravu. Nemojte se sramotiti, više sam knjiga pročitao nego što ste ih vi vidjeli.

Ključne riječi

Komentara 108

OB
-obrisani-
09:54 24.12.2010.

Sretne nadolazece Bozicne blagdane svim ljudima dobre volje...Provedite se lijepo sa svojim najmilijima ili u drustvu prijatelja...

AT
atincar
12:01 24.12.2010.

Ako je čovjek vidio svijet, to ne znači da je svjetski čovjek! Davor Šuker je bio i ostao malograđanin! A on se uklapa u Hrvatsku, jer mi smo 95% malograđani, a samo si pogledajte koga on je....! Klasičnu sponzorušu!!!!!

JO
jozo
13:17 24.12.2010.

šuker je idealan za glavnu ulogu ufilmu GLUP JOŠ GLUPLJI

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije