Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kick-boks

Britvić prvakinja Starog kontinenta

'pokist - 1.10.09. pula - maja britvic, europska prvakinja u kickboxingu, disciplina light contact snimio: sasa miljevic, vecernji list'
'sasa miljevic'
01.10.2009.
u 14:20

Drugo Europsko prvenstvo u kick-boksingu za kadete i juniore, koje je u Puli okupilo više od 1000 natjecatelja, bilo je iznimno plodno za domaće borce. U sklopu nacionalne vrste, nastupilo je i 10 članova pulskog i medulinskog kik-boksing kluba Lav, koji su se za odličja borili u tri discipline

Njihov trener, Rudolf Oliva, nakon prvenstva nije skrivao zadovoljstvo, budući da su njegovi puleni osvojili čak 11 odličja!

– Najveći je uspjeh ostvarila Maja Britvić koja je u disciplini light contact postala europska prvakinja! Kako je riječ o jednoj od naših najtrofejnijih sportašica, znali smo da tu medaljama nije kraj, te smo s velikim iščekivanjem pratili njen nastup u finalnoj borbi u semi contactu. Na žalost, irska je suparnica bila bolja – ustvrdio je Oliva.

I ostali "lavovi" ostvarili su zapažene rezultate, pa je Ramon Tumbas u light contactu osvojila broncu, dok je u aerokick-boksingu aktualna kadetska svjetska prvakinja Jennifer Martinčić, u pojedinačnom nastupom bez stepa bila druga, a sa stepom treća.

U istoj su disciplini aktualna juniorska svjetska prvakinja Maja Pavlović osvojila je srebro, kao i Ramon Tumbas, dok je Ardiana Kajtazi izborila broncu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije