Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'TREBAO SE RANIJE POVUĆI'

Britanac udario po Novaku Đokoviću: Treba zabraniti to što radi

Beograd: Novak Đoković održao konferenciju na turniru Serbia Open
M.M./ATA Images/PIXSELL
25.08.2022.
u 15:48

Novak Đoković gotovo sigurno neće igrati na US Openu jer nije cijepljen. Da se ranije povukao, prvi nositelj kvalifikacija bi automatski bio u glavnom ždrijebu turnira.

Britanski tenisač Liam Broady kritizirao je igrače koji se kasno povlače s Grand Slam turnira iako znaju da neće igrati. Broady, 131. tenisač svijeta, nije spomenuo Novaka Đokovića, no jasno je da misli na njega.

– Trebalo bi da postojati pravilo koje sprječava kasno povlačenje s Grand Slamova, kada igrači znaju da neće igrati. Zaista je teško prvim nositeljima u kvalifikacijama kada na listi igrača koji su u glavnom ždrijebu vide one za koje znaju da neće igrati – napisao je Broady, 25. nositelj u kvalifikacijama US Opena.

Ova je reakcija izazvala brojne komentare, a mnogi su navijači poručili Broadyju da popravi svoj plasman i tako izbjegne kvalifikacije.

– Mislim da je lud odgovor poboljšati svoj plasman. Kada je osoba koja je prvi nositelj u kvalifikacijama najbolje rangirana, ali bi "sretni gubitnik" bilo kojeg ranga mogao zauzeti mjesto u ždrijebu zbog kasnog odustajanja? Gdje vam je logika ljudi? – napisao je Britanac.

Novak Đoković gotovo sigurno neće igrati na US Openu jer nije cijepljen. Da se ranije povukao, prvi nositelj kvalifikacija bi automatski bio u glavnom ždrijebu turnira.

>> Doček za Milija Poljička, juniorskog pobjednika Wimbledona

Komentara 3

DU
Deleted user
07:37 28.08.2022.

A iz koje drzave dolazi ovaj"sportista",nikad cuo za njega,i on osudjuje Kralja tenisa,mali crvici,u jesen izranjaju iz zemlje.....

Avatar Moodleen
Moodleen
16:40 25.08.2022.

Cijepljen je on, cijepljen.... trofaznim cepivom. Ko i ovi kaj nas svako malo dave sa takvima.

KA
Kapitol
19:45 26.08.2022.

Amerikancima je dosta Novaka i nema da igra vise na US Open. Sto sada radi Ivanisevic. Da li jos uvijek nosi Novaku tenisice?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije