Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brži od najbržeg

Britanski princ Harry nasmijao Usain Bolta pa ga pobijedio!

usain bolt princ harry (1)
Foto: AFP, Reuters/Pixsell
1/10
06.03.2012.
u 19:44

Harry je krenuo mrvicu prije službenog znaka, a najbrži čovjek na svijetu previjao se od smijeha zbog tog poteza pa nije mogao ni trčati

Britanski princ Harry brži je od Usaina Bolta! No, lukavi princ do pobjede je došao - malenom prevarom. Krenuo je mrvicu prije znaka, što je najbržem čovjeku na svijetu bilo tako simpatično da se počeo previjati od smijeha, a Harry je to iskoristio i pobijedio na utrci na nekih 20 metara.

Bolt je nakon toga lagano dotrčao do princa Harryja i pokazao mu svoj zaštitni znak, ispaljivanje imaginarne strijele prema nebu. Dvojac je nakon "utrke" razmijenio prigodne darove, a sve se odigralo u Kingstonu, glavnom gradu Jamajke u sklopu turneje Dijamantnog jubileja. Tom turnejom po Karibima princ Harry želi odati priznanje kraljici Elizabeti II. u povodu 60 godina njezinog krunjenja.

Ključne riječi

Komentara 3

KO
Kora
23:05 06.03.2012.

A što se tu ima komentirati? A pogotovo raspravljati?

KO
Kora
23:06 06.03.2012.

Jedan crn, drugi bijel. Jedan ko gazela, drugi ko gizela.

KO
Kora
23:07 06.03.2012.

Nego, mene muči što je s Angelinom. Baš je jako smršavila, bojim se za njeno zdravlje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije