Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Red Bull Cliff Diving

Britanac Hunt i u Norveškoj nastavio dominaciju

Red Bull Cliff Diving
Red Bull
26.07.2010.
u 11:52

Britanac Gary Hunt pobjednik je Red Bull Cliff Diving natjecanja održanog ovog vikenda u norveškom Krageru.

Natjecanje je pratilo 12.000 gledatelja, a Hunt je s osvojenih 386,45 bodova učvrstio vodstvo u ukupnom poretku svjetske serije.

Kad su glavni suparnici Artem Silčenko i Orlando Duque izveli svoj treći i posljednji skok i dobili vrlo dobre ocjene, Gary Hunt bio je pod velikim pritiskom. No pritisak, čini se, 26-godišnjem Britancu niti najmanje ne smeta, jer je i dalje nezaustavljiv.

Hunt je treću uzastopnu pobjedu sezone komentirao riječima:

– Za mene je početak ove sezone sjajan, nisam mogao poželjeti bolji, a pred nama su još tri natjecanja. Još uvijek ništa nije sigurno. Zbog toga ću za Italiju pripremiti potpuno novi skok.

Silčenko je natjecanje u Norveškoj završio s ukupno 355,15 bodova, jednako koliko je prikupio u Meksiku. To nije bilo dovoljno za pobjedu, no pretekao je Orlanda Duquea u ukupnom poretku.

– Pobijedio sam Orlanda, koji je odličan natjecatelj, no izgubio sam od Garyja – komentirao je mladi Rus te dodao:

– Drugo mjesto je dobar rezultat, no ja želim pobijediti.

Bitka za plasman među prvih šest bila je vrlo napeta. Plasiravši se na četvrto mjesto, Alain Kohl je ostvario najbolji rezultat karijere. Peti je bio Steve Black, a šesti Ukrajinac Slava Polješčuk.

Osmog kolovoza najbolji će skakači svijeta provjeriti temperaturu Jadranskog mora u talijanskom Polignanu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije