Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo

Brezovec na treningu opalio Cufrea

'15.12.2010.,stadion u Maksimiru, Zagreb - Europska nogometna liga,6. kolo ,NK Dinamo - FC PAOK . Leandro Cufre. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL'
'Sanjin Strukic/PIXSELL'
22.02.2011.
u 17:03

Žuti karton za start trebao je dobiti Cufre, no Brezovec je nezgodno pao i pri padu nehotice kopačkom udario Argentinca po licu

Slučaj Sammir nije se dogodio. Barem se za klub službeno nije dogodio pa kazne očito neće biti. Čudno, jer svi znaju da se dogodio. I gdje je bio i s kim je bio. Samo u klubu vele da je bolestan i da se liječi.

Ali to ne znači da Sammir o tome smije pričati, niti da bi trener Vahid Halilhodžić, koji je jedini ovlašten za komentiranje ovakvih događaja, mogao reći što je on doznao i hoće li Brazilac dobiti kaznu.

Plavi su jučer odradili dva treninga. Očito su dečki žestoko zagrizli kako bi se izborili za svoje mjesto u momčadi jer su u duelima 'frcale iskre', pogotovo kad se na malom terenu igralo na četiri gola. Najgore je prošao Leandro Cufre, no za udarac koji je dobio najviše je sam kriv.

S terena je izašao majicom brišući lice.

– Ma nije ništa, bit će sve u redu – rekao je Cufre i prije ostalih otišao s terena.

Naime, Cufre je oštro, da se igrala utakmica dobio bi žuti karton, startao na Brezovca, ovaj je u padu nogom nehotice po licu opalio Argentinca kojem će se posljedice neko vrijeme vidjeti. Iako Brezovec nije imao namjeru, još je jednom potvrdio Halilhodžićeve riječi o čvrstoći novog plavog igrača.

Plavi će u petak otići u svoju uobičajenu karantenu kako bi što spremniji u subotu otputovali izravno u Karlovac, na prvo kolo nastavka prvenstva, gdje ih zacijelo ne čeka dobar teren.

Po stranim portalima piše se da Bayer Leverkusen želi dovesti Šimu Vrsaljka, pa je to samo još jedan u nizu klubova koji se spominju (Chelsea, Manchester United i City, Arsenal, Sampdoria...) u vezi s njime. (rj)

milijuna eura bila bi minimalna cijena za koju bi ga pustio Dinamo, kalkulira CalcioMercato o zanimanju Leverkusena za Vrsaljka

Ključne riječi

Komentara 2

LU
Luminarc
20:39 22.02.2011.

Znam da ima puno komentara na clancima gore navedenog novinara koji ga kritiziraju zbog stvari koje pise o Dinamu. Ja dosad nisam bio medu njima, ali ovaj put bih nesto rekao. S obzirom na sadrzaj teksta i navedenog dogadaja, ovo je nesto sto ne zasluzuje svoj clanak na jednom sportskom portalu. Dvije recenice o dogadaju i ostatak o stvarima koje svi vec dugo znamo. Uz to ne razumijem zasto novinar stavlja ovakav naslov, jer znam sto svi mislimo kad ga procitamo. Naslov treba vjerodostojno prikazati sadrzaj teksta, a ne privlaciti citatelje nekom laznom senzacijom. Vjerujem da ako napisem clanak koji je nepristran i informativan, nemam potrebe objesiti na njega takvo nesto. Ako gosp. Junaci ovo cita, neka razmisli o tome. To je sve od mene, ne namjeravam vise komentirati tu temu.

MI
Ministar
21:23 22.02.2011.

Moraš razumjeti i ovog novinarčića. Nema o čemu pisati,a plaća sjeda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije