Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESPORTSKI Hajdukovci se nisu znali nositi s porazom pa su prema gostima iz Varaždina pale teške riječi

Brezovec: Hajdukovci i redari nasrnuli su na nas

04.05.2009.
u 21:16

Pobjeda u Splitu kojom su vjerojatno darovali naslov prvaka Dinamu većini je Varteksovih igrača najveća u karijeri. No, štošta im je pokvarilo tu divnu nedjelju. Torcida je rasističkim povicima Carlosu bacila veliku ljagu na nedjeljni derbi. Ne tako davno u Varaždinu je Joško Žaja, delegat utakmice između Varteksa i Zagreba, bio spreman prekinuti susret zbog pjesme sumnjiva sadržaja. Ovaj put izostala je bilo kakva reakcija. A vatreno je bilo i nakon završetka utakmice. U tunelu stadiona došlo je do naguravanja nekoliko igrača.

- Sve je počelo time što policajci i redari nisu pustili naše navijače uz ogradu da im bacimo dresove, a incident je nastavljen u tunelu. Slavili smo pobjedu, što je hajdukovcima smetalo, pa je počelo naguravanje i psovanje. Meni je netko prišao s leđa i jako me gurnuo! Okrenuo sam se i vidio da je to Drago Gabrić. Pale su teške riječi, ušao je zaštitar, koji me također opsovao i grubo odgurnuo. No, igrače Hajduka mogu shvatiti jer su emocije bile velike. Kasnije je Gabrić došao do naše svlačionice i ispričao se - otkrio je dodavač za Varteksov pogodak Josip Brezovec.

Mala skupina White Stonesa napadnuta je pak na povratku kući na benzinskoj crpki kod Zadra. Palicama im je razbijen automobil, a mladićima su pod prijetnjom batinama oduzeti novac i mobiteli. Dok trojicu od osmorice Stonesa policija nije ni pustila da se vrate istim automobilom s kojim su došli, pa su kući stigli autobusom s igračima.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije