Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Final Fight Champion

Brestovac: Spreman sam za svjetski vrh

Mladen Brestovac (1)
Privatni album, Pixsell
12.05.2013.
u 14:48

– Pobjeda nad Ukrajincem mi je vjetar u leđa, ali ni u što ne mogu biti siguran s obzirom na situaciju u kik-boksu u svijetu ovih dana. Danas ima organizacije, sutra je nema – kaže Brestovac

Da je Mladen Brestovac (29) svjetska teškaška kikboksačka klasa vjerujemo već dugo, a u subotu u Zadru na priredbi Final Fight Championship 4 to je i potvrdio u borbi protiv opasnog Sergeja Laščenka (jednoglasna odluka), koji je odmjerio snage s najboljima na svijetu. Bio je Ukrajinac tvrd orah, sve dok nije ušao u ring. Tada ga je Zagrepčanin deklasirao. Zaustavio je njegove napade te ga razornim udarcima nogom lako svladao. Posve je jasno, vrijeme za Brestovca dolazi, međutim...

– Pobjeda nad Ukrajincem mi je vjetar u leđa, ali ni u što ne mogu biti siguran s obzirom na situaciju u kik-boksu u svijetu ovih dana. Danas ima organizacije, sutra je nema – kaže Brestovac, dugogodišnji sparing-partner Mirka Filipovića o kojem se brine i Orsat Zovko.

– Zovko mi je puno pomogao, jer na Final Fight priredbama dobivam ono što najviše trebam – mečeve u kojima se mogu dokazati. Držim mu fige da mu FFC uspije! Odlična je to prilika za sve nas Hrvate, može nam to biti lijepa odskočna daska. Gledaju nas uživo ili na Novoj TV, čuje se za nas... Kad se sjajno borim u Francuskoj, za to nitko i ne čuje, a snimku možete naći samo na YouTubeu. Uostalom, i sponzorima sam sad na vidiku.

Koliko je realno da vas uskoro vidimo i na najvećoj priredbi, na završnici K-1 GP-a ili Gloryjeva Grand Slama?

– Problem je u tome što se takvim organizacijama ne isplati imati dvojicu Hrvata na završnom turniru, premalo smo tržište. Osjećam da spadam među najbolje. Mogu se potvrditi kvalitetom koliko hoću, no treba imati i sreće – dodaje Mladen, nokauter s diplomom ekonomije. Pobijedio je slavnog Mightyja Moa, sredio sad i Laščenka, zagrebačkoj publici dokazao se nadmoćnim pobjedama u Areni protiv Franka Muñoza i Mourada Bouzidija, osvajao K-1 turnire... Odradio je 50 borbi (omjer 40-9-1) i ima sve što mu treba za svjetski vrh. Imamo još jednog vrhunskog majstora borilačkih vještina, samo da mu se otvori.

>> Fantastična noć brutalnih nokauta u Zadru

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije