Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SNAGA POD KOŠEVIMA

Brent Wright igrat će u Podsusedu do kraja sezone

Brent Wright
Željko Lukunić
03.11.2009.
u 11:34

Vodstvo Cedevite odlučilo se za još jednu investiciju. Vidjevši da je Andrija Žižić osamljen u reketu, odlučilo je dovesti bivšeg cibosa Brenta Wrighta (31, 204 cm).

O Wrightu direktor kluba Krešimir Novosel kaže:

– O detaljima smo se dogovorili, u tijeku je poslovna korespondencija i Wright bi na subotnjoj utakmici sa Zvezdom trebao biti na klupi. Hoće li igrati, ovisit će o tjelesnom stanju.

Wright, naime, ove sezone još nije igrao. Taj osebujni Amerikanac nije igrao otkako ga je potkraj ožujka iz Cibone potjerao trener Perasović zbog neodlaska na utakmicu u Dubrovnik.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije