Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WOLFSBURG

Brekalov i Pongračićev suigrač ima koronavirus

firo, football: 07.06.2020 1.Bundesliga, season 19/20 2019/2020 30th matchday: SV Werder Bremen - VfL Wolfsburg
Foto: gumzmedia/DPA/PIXSELL
25.07.2020.
u 19:28

Wolfsburg je 27. lipnja završio sezonu osvojivši sedmo mjesto u prvenstvu, a već 5. kolovoza ga očekuje susret Europske lige

Suigrač hrvatskih nogometaša Josipa Brekala i Marina Pongračića u redovima njemačkog bundesligaša Wolfsburga Švicarac Kevin Mbabu pozitivan je na koronavirus.

Švicarski branič nema nikakvih simptoma, no čeka ga karantena.

Svi ostali igrači Wolfsburga, među kojima su i Brekalo i Pongračić, bili su negativni na testiranju njemačkog kluba kojeg nakon kraće pauze očekuje uzvratni susret osmine finala Europske lige protiv Šahtara.

U prvom susretu prije korona pauze Wolfsburg je kod kuće izgubio s 1-2, a uzvrat je 5. kolovoza u Kijevu.

"Naš sustav za otkrivanje zaraženih djeluje. U stalnom smo kontaktu s nadležnim zdravstvenim službama, a igračima smo tijekom kraće pauze zabranjivali druženja kako bi spriječili veći broj infekcija", rekao je sportski direktor kluba Marcel Schaefer.

Wolfsburg je 27. lipnja završio sezonu osvojivši sedmo mjesto u prvenstvu, a već 5. kolovoza ga očekuje susret Europske lige.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije