Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcija iz Hajduka

Brbić: Zdravko Mamić više nije dobrodošao u ložu na Poljudu!

Zdravko Mamić
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/2
23.03.2014.
u 17:59

To što Mamić nije dobrodošao ne odnosi se na ostale funkcionere Dinama, koji su korektni, posebno ne na gospodina Mirka Barišića

Nije dugo trebalo čekati da Hajduk reagira na sve što im je priredio Zdravko Mamić. Njegov šou u svečanoj loži ima dalekosežne posljedice. Naravno, u Hajduku očekuju kako će Mamića kazniti Disciplinski sud HNS-a, ali i sami su poduzeli korake. Predsjednik "bijelih" Marin Brbić izrekao je Mamiću svojevrsnu zabranu dolaska u Poljud.

- Mamić više nije dobrodošao gost na utakmicama u našoj loži. Iččašenom ponašanju kakvom smo svjedočili nije mjesto u našoj svečanoj loži. To što Mamić nije dobrodošao ne odnosi se na ostale funkcionere Dinama, koji su korektni, posebno ne na gospodina Mirka Barišića. Ali, Mamić više nije dobrodošao - kazao je Brbić.

Podsjetimo, Mamić se tijekom jučerašnje utakmice Hajduka i Dinama nekoliko puta verbalno, a na kraju i fizički sukobio s pristalicama Hajduka.

>>Zdravko Mamić sjedio na Sanaderovom mjestu i fizički se sukobio s Ivom Begom

>>Legenda Hajduka spasila BBB-a od linča ispred Poljuda!

Komentara 18

Avatar mlijeko
mlijeko
18:07 23.03.2014.

Dao Bog gosp. novinar Ozren da i vas dočekaju negdje van Zagreba kao Mamića. Što nemate m... da napišete da je ovo linč prema Mamiću koji se polako otima kontroli a za što ste zaslužni Vi Ozrene i slični novinari.. Veličati ćete vjerojatno nekoga, kada zbog opće histerije, UBIJE Mamića. Taj će za vas i Jovanovića i Brblića trebati biti nagrađen. Sram vas bilo., a o predsjedniku Hajduka neću ni da trošim riječi. Mamić slavi drugi gol Halilovića a neki anonimus trči preko 30 metara da bi se obračunao s Mamićem i vi govorite da je za to kriv Mamić. Sram vas bilo ....

Avatar mlijeko
mlijeko
18:12 23.03.2014.

Hajduk je dužan Splitu 42 miliona kuna zbog toga što nije vratio novce na vrijeme pa su banke aktivirale jamstvo. Zakonom o financiranju lokalne samouprave grad Split je za takvo jamstvo morao tražiti suglasnost Vlade, a nije......Što ne pišete o tome, da grad Split nezna kada će mu biti vraćen novac .... možda dio nekada a najvjerojatnije nikada...

Avatar Pacov
Pacov
18:04 23.03.2014.

Nadajmo se da neces niti ti vise biti dobrodosao na maksimir,pa da kmecite i trazite kazne radi toga hahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije