Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pao Rim

Brazilska veza šokirala Rimljane, Ranieri na udaru

\'AS Roma\'s forward Mirko Vucinic (R) fights for the ball  against FC Shakhtar\'s Croatian midfielder Darijo Srna during their Champions League football match, at Rome\'s Olympic stadium on February
Reuters
17.02.2011.
u 00:16

Kapetan Darijo Srna odigrao je cijelu utakmicu za Ukrajince, a Eduardo da Silva ušao je u 66. minuti

Nakon Milana, i drugi talijanski predstavnik u Ligi prvaka nokautiran je kod kuće i na uzvrat odlazi s tek simboličnim izgledima za prolaz. Roma će možda kod Šahtara igrati i s novim trenerom jer su navijači ogorčeni na Ranierija. U prvenstvu je tek osmi, u Ligi prvaka doživio je težak poraz.

Roma je sjajno otvorila utakmicu, pogotkom Perrotte, a onda je slijedio ukrajinski uragan u brazilskoj režiji. Jedan od ukrajinskih heroja bio je i kapetan Darijo Srna koji je besprijekorno odradio cijelu utakmicu, a Eduardo je ušao u 66. minuti. Naš centarfor vratio se u Rim nakon dvije godine jer ondje je u ožujku 2009. gostovao s Arsenalom. Tada je Dudu promašio s bijele točke, no Arsenal je ipak prošao u četvrtfinale. Ni sada Eduardo nije zabio, ali Roma će vjerojatno doživjeti istu sudbinu.

Naime, Šahtar u svojoj Donbas Areni ove sezone ima stopostotan učinak: pobijedio je Partizan, Arsenal i Bragu u Ligi prvaka te u ukrajinskom prvenstvu nanizao deset čistih pobjeda.

– Iako nismo u natjecateljskom ritmu, igrali smo jake pripremne utakmice i podigli intenzitet igre na visoku razinu. Usto, mnogo smo mlađa momčad od Rome, to je naša prednost – kazao je trener Šahtara Lucescu.

Ranieri je istaknuo vižljaste, niske, brzonoge igrače Šahtara kao ključ pobjede.

– Znali smo da su neugodni, vrsni tehničari, no nismo im se mogli suprotstaviti. Nismo ni uoči prve utakmice bili favoriti, a sada smo to još manje – kazao je utučeni Ranieri.

Šahtar je prvi put u svojoj povijesti pred vratima četvrtfinala Lige prvaka.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
01:31 17.02.2011.

procitao sam tekst dvaput ali nisam vidio rezultat sportski novinari vecernjeg

OB
-obrisani-
14:27 17.02.2011.

He, he, sada vidite da Flak nije uopće tako loš...

OB
-obrisani-
15:14 17.02.2011.

DOBITNI PAROVI I SIGURNE OKLADE, POSJETITE: http://elf-parovi.blogspot.com/

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije