Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razbili suparnike

Brazilci zabili nakon 12 sekundi igre, Sampaolijeva Argentina u 2-3-5 formaciji

Brazil
Reuters/PIXSELL
Autori: Ivan Halar, Hina
13.06.2017.
u 17:37

Brazilci savladali Australce sa 4:0, a Argentinci Singapurce sa 6:0.

Nogometna reprezentacija Brazila pobijedila je u pripremnom susretu u Melbourneu Australiju s 4-0. 

Brazilci su lako stigli do pobjede protiv Australaca pogocima Diega Souze (1', 90'+3'), Thiaga Silve (62') i Taisona (75').  Prvi pogodak Diega Souze postignut je nakon samo 12 sekundi igre, a Australci su doživjeli težak poraz uoči nastupa na Kupu Konfederacija koji u Rusiji počinje u subotu. 

Australija će u ponedjeljak igrati utakmicu skupine B protiv Njemačke.

 

A Argentina je u prijateljskom dvoboju slomila Singapur sa 6:0. Kako je i najavio, argentinski izbornik Jorge Sampaoli, postavio je svoju momčad u neobično ofenzivnu formaciju 2-3-5 što je rezultiralo sa čak 37 udaraca prema vratima slabašnog Singapura.

Iako je Argentina bila bez Lionela Messija i Gonzala Higuaina, Sampaoli je mogao računati na ostale zvijezde poput Di Marije, Dybale, Lanzinija, Biglije, Mammane...

Strijelci su bili Fazio 25', Correa 31', Gomez 60', Paredes 74', Alario 90' i Di Maria 90'+3'.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije