Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGINULI NOGOMETAŠI

Brazil u šoku, navijači Chapecoensea u suzama se okupljaju ispred stadiona

Chapecoense
Foto: Twitter
29.11.2016.
u 13:18

Navijači se okupljaju ispred stadiona u brazilskom gradu Chapecu. Tuguju i grle se s nogometašima koji nisu s momčadi otputovali na finale.

Navijači brazilskog prvoligaša Chapecoensea doživjeli su rijetko viđenu tragediju. Saznali su da je gotovo čitava momčad poginula u padu zrakoplova dok je putovala u Kolumbiju na finale južnoameričkog kupa protiv kolumbijskog Atletico Nacionala. Cijeli Brazil je u šoku nakon ovog događaja.

Pad su uspjeli preživjeti samo Alan Ruschel, Jackson Follman i Marcos Danilo koji je kasnije preminuo u bolnici.

Navijači se okupljaju ispred stadiona u brazilskom gradu Chapecu. Tuguju i grle se s nogometašima koji nisu s momčadi otputovali na finale. 

>> Ova tri nogometaša preživjela su stravičan pad zrakoplova u Kolumbiji

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije