Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVA GOLA FREDA

Brazil svladao Italiju s 4:2 i osigurao prvo mjesto u skupini

Neymar, Brazil vs Japan (1)
Reuters/Pixsell
22.06.2013.
u 23:04

Brazilci su ovom pobjedom osigurali prvo mjesto u skupini i vjerojatno će igrati protiv Urugvaja u polufinalu. Dalje idu i Talijani koje po svemu sudeći čeka Španjolska.

Brazil je s 4:2 svladao Italiju u trećem kolu skupine A na Kupu konfederacija. Brazilci su tako pred više od 50 tisuća navijača u Salvadoru osigurali prvo mjesto u skupini.

Domaćini su poveli pred kraj prvog dijela golom Dantea koji je u igru ušao umjesto Luiza. Nakon slobodnog udarca s lijeve strane, Fred je tukao glavom, a Buffon odbio loptu koju je dočekao Dante i pospremio je u mrežu.

Početkom drugo dijela Talijani su izjednačili. Balotelli je lijepo petom proigrao Giaccherinija (i on je ušao s klupe), a ovaj je svladao Julija Cesara.

No, Brazil se u 55. minuti ponovo vraća u vodstvo. Neymar je odlično pogodio iz slobodnjaka i matirao Buffona. Deset minuta kasnije na 3:1 povisio je Fred udarcem još jednim lijepim udarcem

Italija je do kraja susreta uspjela zabiti još jedan pogodak preko Chiellinija. Konačnih 4:2 postavio je u 89. minuti Fred svojim drugim pogotkom.

Brazilci su ovom pobjedom osigurali prvo mjesto u skupini i vjerojatno će igrati protiv Urugvaja u polufinalu. Dalje idu i Talijani koje po svemu sudeći čeka Španjolska. Rasplet u skupini B znat ćemo u nedjelju.

U susretu u skupini A koji nije ništa odlučivao Meksiko je s 2:1 svladao Japan.

>> Brazil uz fantastičnog Neymara bolji od Meksika

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije