Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijateljski derbiji

Brazil nije pokvario feštu Engleza, Ronaldinho promašio 11-erac!

ronaldinho portal
PA/Pixsell
06.02.2013.
u 22:42

Engleski nogometni savez slavi 150 godina od osnutka, a reprezentativci su mu darovali pobjedu nad Brazilom 2:1.

U prijateljskoj utakmici Engleske i Brazila u povodu 150 godina od osnutka Engleskog nogometnog saveza, Južnoamerikanci nisu željeli biti loš gost i pokvariti slavlje. Albion je slavio pogocima Rooneya u 26. minuti i Lamparda u 60., dok je za goste strijelac bio Fred u 48. minuti. Posebno darežljiv prema domaćinima bio je Ronaldinho, koji neće po dobromu pamtiti povratak u nacionalnu vrstu. Promašio je Gaucho kazneni udarac u 19. minuti pri rezultatu 0:0, točnije, obranio mu ga je engleski vratar Hart.

Derbi se igrao i u Amsterdamu, gdje je domaća Nizozemska ugostila Italiju. Iako su pogotkom Lensa u 33. minuti vodili dobar dio utakmice, na kraju se Oranje moralo zadovoljiti remijem nakon što su primili gol u 91. minuti (Verratti).

A festival pogodaka vidjeli su gledatelji u Solni, gdje su snage odmjerili domaća Švedska i Argentina. Završilo je na kraju pobjedom gostiju 3:2, a zanimljivo je da se ni Messi ni Ibrahimović nisu upisali u strijelce. Za gauče je jedan pogodak postigao Šveđanin Lustig (autogol u 3. minuti), jednoga je zabio Agüero u 19., a jednoga Higuain u 23. Za Švedsku su mrežu tresli Olson u 18. i Elm u petoj minuti sudačke nadoknade.

Zanimljivo je bilo i u Parizu gdje su na Stade de Franceu igrali Francuska i Njemačka. Poveli su domaći pogotkom Valbuene u 44. minuti, ali su preokret elfu donijeli Müller u 51. te Khedira pogotkom u 74. minuti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije