Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Copa America

Brazil nije izborio drugi krug nakon sumnjivog gola Ruidiaza

Brazil - Peru
Foto: Reuters/PIXSELL
1/10
13.06.2016.
u 11:25

Peru će u četvrtfinalu u petak u New Jerseyu igrati protiv Kolumbije, a Ekvador protiv SAD-a u četvrtak u Seattleu.

Posljednje kolo Copa Americe, bilo je kobno za nogometaše Brazila.

Iako im je za prolaz u drugi krug natjecanja bio dovoljan remi protiv Perua, oni su izgubili 0:1 i to sumnjivim pogotkom koji je u 75. minuti zabio Raul Ruidiaz. Naime, Peruanac je rukom skrenuo loptu u brazilsku mrežu.

Igrači izbornika Dunge porosvjedovali su nakon gola, a nakon analize videom potvrđeno je kako je Ruidiaza ipak igrao rukom.

U drugoj utakmici u skupini Ekvador je svladao Haïti s 4:0, a Brazil je tako završio na trećem mjestu u skupini sa osvojena četiri boda, dok su Peru i Ekvador izborili četvrtfinale.

Peru će tako u četvrtfinalu u petak u New Jerseyu igrati protiv Kolumbije, a Ekvador protiv SAD-a u četvrtak u Seattleu

 

>> Philippe Coutinho zabio tri pogotka u visokoj pobjedi Brazila

Komentara 3

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
12:01 13.06.2016.

Posljedenje?koji je ovo jezik?

PA
pavel1001
17:42 13.06.2016.

unistili mi listic,bas mi je drago da su ispali.

HR
hr76
14:39 13.06.2016.

FIFA je sama kriva za ovakvu zbrku na terenu zato što još uvijek ne dopušta sucima pregled snimke kamerom, barem za ovakva velika natjecanja kad je pitanje i novaca i ugleda država na pladnju. Na taj način Peruanac bi dobio čisti crveni, sa zabranom još nekoliko utakmica igranja, a Brazil bi pravedno prošao dalje. Bruka i sramota!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije