Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kup konfederacija

Brazil na startu pobijedio Japan 3:0, Neymar zabio golčinu

Neymar, Brazil vs Japan (1)
Reuters/Pixsell
15.06.2013.
u 22:57

Zanimljivo, nikada u povijesti pobjednik Kupa konfederacija nije godinu dana kasnije osvojio SP

Počeo je Kup konfederacija, generalna proba za Svjetsko prvenstvo koje će se sljedeće godine igrati u Brazilu. U prvom kolu je domaćin Brazil pobijedio Japan 3:0, a golove su postigli Neymar, Paulinho i Jo.

Tek što je utakmice počela, Fred je prsima spustio loptu za Neymara, a novo pojačanje Barcelone fantastičnim udarcem dovelo je svoju reprezentaciju u vodstvo. Početkom drugog dijela rezultat je povisio Paulinho udarcem s 15-ak metara koji je 'probušio' vratara Japana Kawashimu. U sudačkoj nadoknadi Jo je nakon fantastičnog dodavanja Oscara postavio konačan rezultat.

Na ovom natjecanju Fifa testira i gol-tehnologiju, koju namjerava koristiti i na SP-u, a tijekom prve utakmice nije bilo potreba za njezinom uporabom.

Brazil je odmah zasjeo na čelo skupine A, u kojoj se sutra sastaju Meksiko i Italija. Sutra se igra i jedna utakmica iz skupine B, a snage će odmjeriti Španjolska i Urugvaj.

>>Više o Kupu konfederacija možete pročitati OVDJE

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije